Nurge Ayarlı Oturaklı Nakış Standı 190-1
İki elinizi kullanarak nakış yapmanızı sağlamak amacı ile tasarlanmış nakış standı masaüstü ve oturaklı olarak düşünülmüştür.
Masaüstü çalışma yapılamayacak durumlarda standın alt tabanına oturarak sabitleyip kullanabilirsiniz.
Yüksekliği, kullanım şekline ve yerine göre ayarlanabilir şekilde dizayn edilmiştir.
Ayarlanabilen ve kolay sıkıştırabilme tekniği ile farklı kalınlıklardaki kasnakları rahatça sabitlemenizi sağlayan özelliği ile nakış işlerinizi kolaylaştırır.
Oturaklı nakış standı ürünümüz ile birlikte Nurge markalı dikiş, nakış ve örgü işlerinizi kolaylaştıran diğer çeşitlerimizi de incelemenizi öneririz.
Bu ve benzeri aparat ve stantlar işlerinizi kolaylaştırdığı gibi el işlerinizin çalışma sürecinde temiz ve tertipli kalmasını da sağlar.
Verniklenmiş ahşap yapısı ile pürüzsüz bir yüzeye sahip olduğu için çalışmalarınızda iplik veya kumaşlarınızın herhangi bir nedenle yüzeylere sürtünerek hasar görmesini de önler.
Siparişleriniz bidoluhobi tarafından özenle hazırlanır ve en kısa sürede ilgili kargo firmasına teslim edilir.